Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques per intentar oferir a l'usuari la millor experiència d'ús possible.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ens fa molta il·lusió presentar-vos la 8a Jornada de Fisioteràpia en Geriatria, que aquest cop té com a tema principal “La fragilitat i la prescripció de l’exercici terapèutic en l’envelliment”.

Volem que sigui una jornada molt participativa i amb un format innovador, per a la qual utilitzarem el hashtag #cfcgeria.

Durant el matí podreu escoltar les ponències de la Dra. Laura Mónica Pérez sobre fragilitat i de la Dra. Erika Cyrus, de Costa Rica, que ens parlarà d’exercici terapèutic en geriatria. El matí seguirà amb el #MeetFisioGeri on proposarem 3 casos clínics. Podreu escollir quin dels 3 es desenvoluparà i, gràcies a la vostra participació, es determinarà des de la valoració fins a la prescripció de Fisioteràpia. Serà un format molt participatiu ja que podreu intervenir-hi in situ i online mitjançant la plataforma Kahoot, a través de la qual podreu votar amb el mòbil i així participar activament en la dinàmica de la Jornada.

A la tarda tindrem quatre masterclass amb un format molt pràctic, entre les quals n’haureu d’escollir dues. Ja us avisem que serà una tasca ben difícil!

Si no podeu assistir-hi, la jornada matinal serà retransmesa en streaming i també la podreu tornar a veure a través del canal FisioTV del Col·legi.

Finalment, instaurem una novetat que neix fruit de dues raons: la manca d'assistència reiterada a les jornades gratuïtes -que en alguns casos és molt important- i la voluntat de fer un Col·legi més solidari. Per aquests dos motius, en aquesta jornada demanarem una aportació de 10 euros que aniran destinats íntegrament a una convocatòria pública per a ajuts a projectes de caire social en Fisioteràpia, a la qual institucions i col·legiades i col·legiats podran presentar-s'hi.

I no us amoïneu, si algú no pot fer aquesta aportació per motius econòmics o qualsevol altre raó, feu-nos-ho saber. Ningú es quedarà sense participar d’una jornada per aquesta causa.

La Jornada de Geriatria és una prioritat per a la Junta de Govern que tinc l'honor d'encapçalar, convençuts de l'aposta de present i futur que és la geriatria en la societat del segle XXI. Volem fer visible la Fisioteràpia a la societat i, sense dubte, la geriatria és un àmbit on la Fisioteràpia ha evolucionat més.

Us hi esperem! Participeu-hi! Feu Col·legi perquè el Col·legi és vostre.

Ramon Aiguadé
Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Ramon Aiguadé
Programa oficial de la Jornada

Descarrega't el programa oficial de la Jornada

Descarregar programa